Massasje

Massasje er en form for mekanisk påvirkning av kroppens muskler. De fleste av våre massasjer er med eller også uten eteriske oljer. Vi gir profesjonell og målrettet massasje for vanlige plager i muskel- og skjelettsystemet.
Våre terapeuter har solid utdanning og erfaring, de kan skreddersy et behandlingsopplegg som passer deg. Massasje regulerer hormonbalansen og reduserer stress. Det hjelper ved arbeidspress og emosjonelle belastninger.

Resolution 7

Resolution 7 er ett intregert vakumsystem der vi jobber med både lymfemassasje, bindevev och fargeterapi. Behandlingen hjelper med å kvitte seg med slagstoffer, ödem, forbedrer blodcirkulasjon, strammer opp, redusere cellulitter, löser opp
spenninger. Mange opplever en forbedring av tarm og fordøyelsesystem også. Markedets eneste system med integrert lymfe- og bindevevsmassasje, samt ultralyd med lydbølger på mellomfrekvens
-gir synlige resultater allerede fra første behandling.
-skaper harmoni og velvære i hele kroppen.
-er et sikkert og naturlig valg når uønsket fedme og cellulitter (appelsin-hud) skal bekjempes.
-behandlingen utføres helt uten kirurgiske inngrep, og er helt ufarlig og smertefri.

Vipper og Bryn

beskrivelse
beskrivelse

Voksing

Voksing er en metode for å fjerne hår midlertidig. Hår og hårrøtter fjernes. Som regel er hårene borte
fra to til seks uker. Jo oftere du vokser, jo lenger tid tar det før håret kommer tilbake, jo mykere
hårvekst får du etterpå, og jo færre hår vokser ut igjen.

Avbestilling: Skulle du være forhindret fra å komme til din bestilte time, må du avbestille senest 24 timer i forveien. Ikke avbestillte timer belastes kunden. Vi vil kontakte deg for oppgjør eller sende en faktura. Skulle du komme for sent til timen vil dette korte ned på behandlingstiden din, for å ikke forsinke andre kunder.